Nyheder RSSTak for året der er gået!

Kære alle, der fra nær og fjern har gæstet Det Lille The- & Kaffehus i årets løb, ikke mindst de sidste to måneder.  Det er med stor taknemmelighed vi kan oplyse at det har resulteret i en rekord stor juleomsætning.  Inden vi læner os tilbage med ømme futter og lange arme, ønsker vi jer alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.  Tusinde tak for et herligt år med masser af sjove historier, diskussioner og input. Vi glæder os til at byde alle velkommen i det nye år! 

Læs mereGIN ER IN!

Vi er blevet forhandlere af alletiders dansk produceret gin - BOTANISK GIN - af Wenneberg og sønner. Læs mere om den skønne gin her: Wenneberg og sønner   Vi sælger desværre ikke denne vare online, så kig lige forbi i butikken i stedet for!

Læs mereVeganske vingummier

Wally and Whiz er et forholdsvist nyt koncept, som vi netop er blevet forhandlere af. Vingummien produceres af kun de fineste råvarer. Vingummien er uden alkohol, gluten, laktose og er 100% vegetabilske. De kommer i 10 forskellige smagsvarianter. Vingummierne kan købes her på siden, og i vores fysiske butik i Helsingør sammen med mange andre lækre specialiteter. Velbekomme!

Læs mereBAGSVÆRD LAKRIDS ER LANDET!

Vi er forhandlere af den lækreste håndlavede lakrids fra Bagsværd Lakrids, der er etableret af de to flittige herrer, Rasmus og Morten. Lakridsen findes i 3 udgaver: original, med chili og med ingefær. Vi har desuden fået de søde indehavere til at lave en særskilt udgave til os med lavendel. I kan finde lakridsen i vores fysiske butik, der er beliggende på Axeltorvet i Helsingør.  Besøg Bagsværd Lakrids på deres facebookside.

Læs mere