Om os


Vision
Det er vores vision, at Det Lille The- & Kaffehus skal være en del af Helsingørs gadebillede. Alle gæster bydes inden for med et “Velkommen til“. Det ligger os meget på sinde, at alle skal have en god, glad og professionel oplevelse. Vi er altid særdeles lydhøre overfor ændringer, om hvad vi kan gøre bedre samt ændringer i sortimentet. Det vi ikke ved så meget om, skaffer vi viden om. Det vi ikke har af varer, kan skaffes. Vi har valgt ikke at gå på kompromis hvad kvalitet angår.

Thesortiment
I forretningen sælges kun the i løsvægt. Vi importerer størstedelen af vores the fra Tysklands største the-importører. Hver eneste måned får vi flere hundrede kilo the leveret. Derfor er vores varer altid friske og af topkvalitet. Halvdelen af vores theer er økologiske og flere kommer til. Vi har et basissortiment i forretningen som pt. består af omkring 180 forskellige slags theer. Ca. 10-15 af disse theer vil være “flydende”, dvs. at de løbende udskiftes. Vi måler hver eneste måned på salget af alle theer og er aldeles lydhøre overfor gæsternes ønsker om ændringer i sortimentet.

Kaffesortiment
Vi køber kun kaffe i hele bønner - vi sælger både hele og malede bønner. Alle bønner er af høj kvalitet. De ristes først når vi afgiver en bestilling. Derfor er vi sikre på altid at levere friskristede bønner, som er fulde af aroma. Vi maler aldrig kaffen på forhånd - dette gøres mens gæsten venter i butikken.

Krydderier
Vi sælger 40-45 forskellige krydderier i løsvægt. Alle krydderierne er “rene” krydderier og af bedste kvalitet.

Øvrige produkter
Vi har et væld af produkter udover de varer, som kan købes i vores webshop. Chokolade, lakrids og vingummier. Thekander, -hætter og andet udstyr. Honning, sirup og dressinger. Under punktet 'I butikken' har vi angivet hvilke mærker vi fører i vores fysiske butik. 

Vi byder nye som gamle gæster hjertelig velkommen i butikken og vi glæder os til at se jer.

- Det Lille The- & Kaffehus

Henvendelse kan ske på mail til info@detlillethehus.dk eller på telefon på 49 26 49 36.